Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13
Steen Schmidt til venstre hilses velkommen af Jens Gregersen fra Løgstør Håndboldklub.

Ny 3. divisionstræner i Løgstør HK

18-05-2017

Løgstør HK har til den kommende sæson ansat Steen Schmidt som træner for 3. division herrer.

Steen er 44 år og bor i Aabybro. Som aktiv spiller spillede han Danmarks- og Jyllandsserie, og siden har han bl.a. trænet 3. division damer i Aabybro, Jyllandsserie herrer i Team Jammerbugt (Brovst/Aabybro) samt Aalborg KFUM 3. division herrer.

Steen Schmidt siger, at han bl.a. vil prioritere en stærk kontrafase, ligesom han vægter et godt træningsmiljø højt. Han udtaler, at alle spillere, der møder op til træning, har en chance for at komme på holdet - alle starter fra 0. Han håber, at mange vil møde frem til sommertræningen, som forløber over 4 tirsdage med start 23/5 kl. 19.30.

Fra Løgstør Håndboldklub udtaler Martin Nørager fra seniorudvalget:

"Vi håber og tror, at vi med Steen har fundet den rette træner, der kan fortsætte den gode udvikling holdet er inde i. Der er kommet mange nye unge spillere, der skal coaches og trænes godt for at fortsætte deres udvikling. Til det tror vi Steen er den helt rigtige,  så vi ser frem til sæsonen med store forventninger."

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!