Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses den nye dameseniortræner Jørgen Andersen, medlem af LIF-Q Kasper Bundgaard Nielsen samt LIF-formand Chris Severinsen

Ny dametræner præsenteret i Løgstør IF

20-11-2018

Løgstør IF har indgået aftale med erfaren dameseniortræner.

I efterårssæsonen 2018 har LIF spillet med et nystartet dame senior hold i serie 2. Dette hold er startet op i forlængelse af det damesenior 7:7 hold, som har repræsenteret damesenior afdelingen i LIF gennem flere år og som fortsætter ufortrødent fremadrettet.

Det er tale om et nystartet hold bestående af unge piger, som er fulde af gå-på-mod og som gerne vil være med til at arbejde for at damefodbolden bliver en fast bestanddel i LIF.

I dette efterår har LIF´s egen Jesper Frederiksen været ved roret som træner, men grundet udsigten til sparsom fritid fra foråret 2019 har han selv valgt at sige fra.

LIF er derfor nu glade for at have fundet den nye træner til at overtage vores damesenior hold. Jørgen Andersen bosiddende i Nibe, og tidligere pige- og dametræner i bl.a. Nibe BK og Støvring IF, har sagt ja tak til en etårig aftale, og han vil starte op til sæsonstarten 2019.

”Det er ingen hemmelighed at LIF på sigt har ambitioner om mere end serie 2 i dameseniorafdelingen, og med Jørgens trænerkompetencer og ikke mindst prioritering af det sociale omkring fodbolden stemmer det helt overens med vores mål om at prioritere det sociale, for så skal resultaterne også nok komme," siger Søren Buchholz fra LIFs bestyrelse.

Jørgen skal til foråret holde gang i det, der er startet flot op, og LIF håber at kunne byde velkommen til såvel nye som gamle spillere. Efter sommerferien håber klubben desuden på at gense de piger, der her vil have afsluttet deres efterskoleophold.

Jørgen vil ydermere indgå i samarbejdet med arbejdsgruppen LIF-Q og LIF´s pigeungdomsafdeling.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!