Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13

Nyt tophold i serie 2

12-05-2017

Fodbold: Som det tredje tophold på stribe måtte Gundersted bøje sig for B52.

Af Per Lyngby

Først var det Nibe, som blev vippet af pinden som tophold i serie 2. dernæst kom turen til Farsø-Ullits IK, og torsdag aften måtte det nye tophold Gundersted så bøje sig for B52 fra Aalborg, som fire sejre på stribe har overtaget duksepladsen i puljen.

“Vi får en skidt start, som gjorde udslaget. Op 20 minutter scorer de efter to omstillinger og et straffespark. Vi kom til pause bagud med 3-1 - vores mål blev scoret af Anders Torp, og vi sluttede første halvleg bedst”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk.

Anden halvleg formede sig som spil til ét mål, nemlig B52’s. Nils Greth scorede til 3-2, og begyndte at opstå panik i hjemmeholdets forsvar. Gundersted havde chancerne til det sidste, både ved Alexander Møller og Nils Greth på overliggeren, men de sidste centimeter manglede til udligningen.

Næste fredag møder Gundersted på hjemmebane Doense-Vebbestrup, og holdet kan stadig erobre førstepladsen tilbage, da de har spillet en kamp mindre end B52.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!