Onsdag d. 11. december 2019 - �rgang 14

Nyt trænerkoncept skal redde seniorfodbolden i Aggersund

26-02-2018

Aggersund IF har til den kommende fodboldsæson valgt at indgå samarbejde med en trænertrio bestående af Mads Christiansen, Kasper Gertsen samt Simon Werner. De har alle tre igennem deres seniorår spillet i Aggersund IF på skiftende tidspunkter.

"Vi er en idrætsforening som har udfordringer med at medlemsgrundlaget til et fodboldhold i Aggersund er udfordret af alderssammensætningen i byen. Derfor er vi dybt afhængige af at have folk i klubben, som kan skabe det rette sammenhold og den rette ramme, og derigennem håber vi, at der stadig er spillere, som søger det, vi kan tilbyde - nemlig en utrolig social forening med højt til loftet og plads til alle."

Håbet kommer fra Mads Røge, der er formand for Aggersund IF.

Konceptet i den nye sæson vil være ”sociale træninger”, hvor træningen vil være kombineret med efterfølgende fællesspisninger og arrangementer alt efter, hvor meget folk ønsker.

" Vi som klub tror på, at vi skal gøre noget anderledes. Foreningerne er udfordret på seniorspillere mange steder, og i og med vi ikke har en stor ungdomsafdeling som naturlig fødekæde, skal vi forsøge at være anderledes," siger Mads Røge.

Han mener, klubben med den nye trio har taget et stort spring i den rigtige retning.

"Vi har i disse tre gutter en trænergruppe, som både har forstand på bold og samtidig et godt lokalt netværk, og så er de alle tre gode sociale. Vi håber, at dette mix kan være med til at give os muligheden for stadig at have seniorfodbold i Aggersund, og vi glæder os til at byde nye som gamle spillere mere end velkomne til en ny sæson med sus i sejlene."

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!