Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Op og ned i Hornum

26-10-2019

Fodbold: Hornum rykker ned medens Hornbæk rykker op efter 0-1 i markedsbyen.

Tekst: Per Lyngby

Det har ligget i kortene længe, og lørdag blev det så en realitet hjemme på Hornum Stadion: Hornums fodboldherrer må retur til serie 3 efter to sæsoner i serie 2.

For et år siden sprang champagnepropperne på Hornum Stadion, da hjemmeholdet besejrede Støvring og sikrede sig oprykning til serie 2, hvor holdet med hiv og sving forlængede opholdet efter et spændende forår.

Lørdag sprang champagnepropperne så igen på Hornum Stadion. Denne gang var det dog gæsterne fra Hornbæk, som lod propperne springe af de medbragte flasker, da de med uafgjort en kneben sejr på 1-0 sikrede sig oprykning til serie 1. Samtidig betyder resultatet også, at Hornum ikke længere har chance for at redde sig.

“En ærefuld sortie, hvor vi spiller stort set lige op med gæsterne - de får målet på et straffe, som dog var ok dømt. Vi tager det dog med oprejst pande. Der findes sikkert klubber, der får tynd mave og åndenød over at skulle spille serie 3. HIF er dog ikke en af dem - serie 3 er stadig højt for vores klub”, lød det fattet og ærligt fra klubbens formand, Johnny Nielsen, efter kampen.

Den foreløbig sidste optræden i serie 2 for Hornum bliver på udebane mod St. Restrup på lørdag, hvor hjemmeholdet med en sejr kan sikre sig play-off kampe om at rykke op. Til gengæld kan Hornum hjælpe naboerne fra FUIK, som kan overtage den plads, hvis Hornum vinder den sidste kamp, medens FUIK vinder også deres kamp mod Randers Freja.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!