Lørdag d. 16. februar 2019 - Årgang 14

Pæn pointhøst til de lokale hold

15-01-2018

Håndbold: Løgstør var det eneste af de vesthimmerlandske divisionshold, som tabte i denne runde.

Tekst: Per Lyngby 

Aars HK spillede søndag uafgjort 24-24 hjemme i topkampen mod Viborg, som dermed holder Aars stangen i kampen om andenpladsen.

Farsø KFUM HK’s damer i 2. division vandt en sikker sejr på 27-16 over Silkeborg. Kampen blev spillet i Vester Hornum Hallen. Med sejren er Farsø-damerne solidt placeret midt i rækken.

“Vi var der bare idag, og det mærkede Silkeborg-Voel. Vi havde på taktikmødet snakket om, at vi skulle stå godt i forsvaret, og så få løbet med dem. Det lykkedes. Vi deler til stillingen 6-6, men vi får stille og roligt styr på det i Vester Hornum og går til halvleg 14-11. Vi kommer godt fra land i anden og rykker hurtig afsted og kommer foran med 19-12. De laver kun 5 kasser i anden halvleg, hvor vi står klasse i defensiven og målvogter Madsen i kassen lukkede af for det, som kom. Vi vinder 27-16 på en dag hvor vi bare var klar og satte tingene på plads. Der er kæmpe ros til vores venstre fløj Karoline Thomsen, som bare puttede boldene i kassen”, lyder det fra holdleder Klaus Hansen.

I damernes 3. division har Aars HK sat kurs mod oprykning - søndag vandt holdet med 28-16 hjemme over Tornby og er dermed fortsat på førstepladsen med et forspring på 1 point til Aabybro, som endda har spillet en kamp mere end Aars.

Aalestrup vandt en kneben udesejr på 23-22 i herrernes 3. division, hvor Løgstør til gengæld tabte udekampen mod Thisted med 21-26. Løgstør er placeret på rækkens 3. plads, medens Aalestrup er nummer 6.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!