Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Pointfattig start på 2019

07-01-2019

Håndbold: De vesthimmerlandske hold kom generelt skidt i gang i det nye år.

Tekst: Per Lyngby

Måske har julefrokosterne været i overtal i forhold til træningerne i håndboldspillernes julepause. Efter resultaterne af årets første kampe at dømme, kan noget tyde på det.

Kun Aars-herrerne i 2. division kom ud af runden med point efter en sikker sejr på 38-21 over Skive på udebane.

I damernes 2. division var Aars ude i lidt af et topopgør mod Aalborg HK, som før kampen lå på andenpladsen - lige foran håndboldpigerne fra kimbrerbyen. Det blev en jævnbyrdig kamp, som Aars tabte med et enkelt mål: 31-32. Farsø KFUM HK's damer var ude i en særdeles vigtig udekamp mod Mejrup-Hvam, som man havde besejret i de to klubbers første møde. Kunne denne bedrift gentages, ville Farsø-damerne slå et pænt stort hul ned til nedrykningspladserne. De pladser kom dog i stedet faretruende tæt på, da Farsø måtte drage hjem med et nederlag på 17-19. Dermed er der kun et enkelt point ned til holdene under nedrykningsstregen.

Heller ikke i herrernes 3. division kunne de vesthimmerlandske hold sætte point på kontoen: Aalestrup tabte på udebane med 23-28 til Hjørring, medens Løgstør hjemme i Lanternen tabte med 18-26 til Søndermarkens IK.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!