Onsdag d. 19. september 2018 - Årgang 13
 Elias Jacobsen til venstre og Jeppe Sørensen

Priser til tennisspillere i Aars

08-10-2017

Som en tilbagevendende begivenhed i Aars Tennisklub afholder juniorafdelingen afslutning og prisfest for juniorer, når sommersæsonen er vel overstået. Her bliver spillere hædret for deres indsat i løbet af året. I 2017 havde ingen ungdomsspillere vundet deres række i holdturnering, og desværre var der heller ingen, der var løbet med et Jysk Mesterskab.

Det betød, at der ingen hædringer var for de sportslige præstationer, men 2 ungdomsspillere blev hædret som "Årets Kammerat" og "Årets junior".

"Årets Kammeret" gik til Jeppe Sørensen. Emma Henningsen motiverede indstillingen med, at Jeppe altid er en frisk dreng, der møder op til træning med et godt humør, som smitter af. Desuden er Jeppe en meget tålmodig dreng, som kan med alle uanset alder og køn. Sluttelig er Jeppe god til at give en hjælpende hånd til klubbens arrangementer.

"Årets Junior" gik til Elias Jacobsen. Her motiverede Emma indstillingen med, at fra første gang Elias fik en ketcher i hånden, så har han vist sig at være meget lærernem i forhold til tennissporten. Hans udvikling er gået stærk, hvilket har betydet, at han ofte spiller med dem, der er ældre end ham selv. Desuden giver han altid sig selv fuldt ud og viser stor disciplin.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!