Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
169 ryttere er det største antal tilmeldte ryttere til Vindsusløbet

Rekorddeltagelse ved Vindsusløbet

05-06-2019

Vindsusløbet kunne mønstre hele 169 ryttere til årets cykelløb omkring Vindblæs, som blev afholdt her til aften.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Desto flere ryttere, desto større er risikoen for styrt. Mens arrangørerne kunne glæde sig over rekorddeltagelse, kunne løbsformand Erik Kærsgaard også notere sig, at der desværre skete et styrt i Vilsted, hvor 4-6 ryttere var involveret. To måtte med ambulance på sygehuset, og i følge Erik Kærsgaard har den ene pådraget sig et brækket kraveben og noget hukommelsestab.

Bortset fra denne kedelige hændelse forløb Vindsusløbet planmæssigt og i helt ideelt cykelvejr. Erik Kærsgaard, der er formand for den lokale cykelklub, Team SSC, sugede også roser til sig i byfestteltet efter løbet, hvor rytterne samledes til medaljeroverrækkelse. Løbet har efterhånden mange år på bagen, og logistikken er kommet godt på plads.

Der blev kørt på en cirka 15 kilometer lang rute. Nogle tog den tre gange på i alt 44,1 km, og andre tog den 5 gange på i alt 73,5 km.

Vinder af den lange distance hos mændene blev Anders Krogh Jensen fra

Vindsusløbet er en del af Vindblæs Byfest, som afholdes i denne uge. Udover cykelløbet blev der onsdag aften også afholdt Grundlovsfest i multicenteret. Resten af byfestprogrammet kan ses her.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!