Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Rene Hansen i hvid trøje udlignede til 1-1 i hjemmekampen mod Bælum-Solbjerg. (Arkivfoto).

Rutinerede målscorere i Farsø

13-08-2019

Fodbold: To af det unge holds erfarne kræfter viste vejen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Generelt er det ikke alderen, som trykker spillerne på Jens Bojers hold, når han sender FUIK i kamp i serie 2. Holdet består af mange unge spillere under 20 år, men med et par rutinerede herrer til at kitte det hele sammen.

Tirsdag aften viste mixet af ungdom og rutine sig som en god blanding, da FUIK hjemme spillede 2-2 mod Bælum-Solbjerg. Dog kunne der godt have været brug for lidt mere rutine, så man ikke lod gæsterne komme frem til udligning i slutfasen.

Det var Bælum-Solbjerg, som indledte kampen bedst. Allerede efter få minutters spil bragte de sig foran efter et indkast, som landede for fødderne af en angriber, som havde let ved at score. FUIK fik så småt kæmpet sig tilbage, men var dog sårbare ved dødbold, hvor de små folk havde det svært mod fysisk stærke modstandere. Det var ved at koste endnu et mål efter et frisparksindlæg, men en forsvarer kom på tværs af bolden, som røg ud til hjørnespark. I halvlegens sidste kvarter var det så rutinen, som markerede sig. Først var det Rene Hansen, som i to forsøg fik held med at overliste gæsternes målmand og udlignet. Herefter var det Lasse Jensen, som udnyttede et flot indlæg helt efter fortjeneste, da han smukt headede bolden i nettet til pauseføring på 2-1.

I anden halvleg forsøgte Bælum-Solbjerg at presse på for en udligning, men de gjorde det svært for sig selv, da de løb ind i et gult kort. FUIK forsøgte at holde bolden i egne rækker og satse på kontrastød, men det var ved at gå galt, da en tilbagelægning ikke fik fart nok på - målmand Nicklas Finnerup nåede dog ud og fik fanget bolden med en flot redning. I den anden ende havde FUIK et par gode muligheder for at lukke kampen, men den skarpheden manglede i de afgørende situationer. Gæsterne modtog endnu et gult kort, men trods en mand i overtal blev FUIK-forsvaret alligevel overrumplet til slut. Et farligt indlæg blev clearet i første omgang, men forsvaret var i ubalance og en nyt hurtigt indlæg gav mulighed for et hovedstød, som blev sendt i nettet til slutresultatet 2-2.

På næste tirsdag spiller FUIK lokalopgør mod Hornum, som man traditionelt spiller meget tætte opgør imod.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!