Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Samarbejdsklub topper i serie 4

17-08-2020

Fodbold: Ranum, Overlade og Vester Hornum har fundet sammen.

Tekst: Per Lyngby

Ofte kan de små klubber have svært ved at holde på sine spillere, men i kraft af et samarbejde er det med succes lykkedes for Ranum, Overlade og Vester Hornum, som netop nu topper serie 4.

Samarbejdsklubben har senest besejret Gug med 4-2 og ligger dermed på førstepladsen med 6 point for 2 kampe og en bedre målscore end lokalrivalerne fra Vindblæs. Målene mod Gug blev sat ind af Jens Greth med 2 og Rene Bøgelund Mortensen og Simon Gralander med hver 1.

I samme pulje har Løgstør spillet mod Gundersted og vundet med 8-0. Dermed stod Gundersteds andethold ikke meget tilbage for klubbens jyllandsseriehold, som i weekenden tabte med 9-0.

I den sydligt orienterede serie 4 pulje topper Aars med maksimumpoint efter 2 kampe. Senest blev det 4-2 i lokalopgøret mod Kvik-Aalestrup. Jonas Frederiksen scorede 2 gange, Rasmus Poulsen og Emil Krog Kristensen nettede hver en enkelt gang.

Strandby ligger akkurat som Aars med fuldt pointudbytte - i weekenden blev det 3 lette af slagsen, da Tjele Vest Sport ikke kunne stille hold.

FUIK’s andethold er startet med to nederlag, senest blev det 3-6 mod Viborg Søndermarken.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!