Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Selvmål sikrede FUIK point

18-10-2020

Fodbold: Med 1-1 ude mod Tjele Vest Sport hentede FUIK vigtigt point.

Tekst: Per Lyngby

De to direkte nedrykningspladser ef allerede er besat i den lokale serie 2 pulje. Derimod er der stadig spænding om de to øverste pladser, der betyder oprykning eller mulighed for det, og om pladsen som tredjesidst, der sender dette hold ud i playoff om at undgå degradering til serie 3. Med 2 spillerunder igen, kan holdet på 6. pladsen stadig slutte på 1. pladsen, hvilket meget godt indikerer, hvor tæt det er og hele tiden har været i puljen.

Lørdag var det så FUIK og Tjele Vest, som spillede om vigtige point på førstnævntes bane i Rødding. Det hele sluttede med en deler, 1-1 efter 0-0 ved pausen.

“Det var vel i underkanten efter chancer. Der synes jeg, vi havde flest. Omvendt var kampen også meget lige.  Der skal måske 4 point mere til, før vi er sikre, så det er stadig op af bakke i stillingen”, sagde træner Jens Bojer efter kampen.

FUIK’s mål var et selvmål fra deres side. I næste runde spiller FUIK hjemme mod allerede nedrykningsdømte Vaarst-Fjellerad.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!