Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Sent mål sikrede Løgstør sejren

11-10-2020

Fodbold: Bundholdet drillede længe vesthimmerlændingene.

Tekst: Per Lyngby

Da Nordvestmors tidligere i efteråret stillede op på Løgstør Stadion var det med status som tidligt tophold. Kampen endte 0-0, og siden er morsingboerne raslet ned igennem tabellen, hvor de nu udgør puljens bundprop. 

Set fra det perspektiv burde det være en overkommelig opgave for Jimmy Støttrup Jensens tropper lørdag eftermiddag på Mors. Kampen blev dog noget tættere end forventet.

“Grundet elendige baneforhold, som følge af voldsom regn op til og under kampen, så blev det ikke den kamp vi på forhånd havde ønsket os. Vi havde svært ved at opnå den boldbesiddelse, som vi gerne ville og det ender med, at blive en kamp som vi skal fighte hjem”, fortæller Jimmy Støttrup Jensen til Lokaltindblik.dk.

Løgstør kom foran efter små 20 minutter, da Casper Nymann kommer til baglinjen i venstre side og spiller en bold ind over, hvor Kasper Skak kommer til og scorer. Umiddelbart efter løber Nordvestmors så ned i den anden ende og smider et indlæg ind i feltet, hvorefter der er udlignet.

“Vi har i løbet af kampen chancer til yderligere scoringer men da vi ikke formår at udnytte dem, bliver det en helt lige kamp helt til slut. Tilmed må vi spille de sidste 10 minutter i undertal, da anfører Morten Rokkedal modtager det gule kort. Alligevel formår vi at hive sejren i land, da Kasper Skak i det 88. minut sender Jesper Frederiksen i dybden. Jesper vipper på fremragende vis bolden over hjemmeholdets målmand, da han kommer glidende ud mod ham”, fortæller Jimmy Støttrup Jensen.

Med sejren har Løgstør fortsat kontakt til toppen og behagelig afstand til bunden, hvor holdet kun i den yderste teori kan komme i nedrykningsfare.

Kasper Skak bragte Løgstør foran efter små 10 minutters spil, men kort efter udlignede hjemmeholdet. Stillingen holdt til pausen og også helt frem til, der manglede et par minutter af kampen, hvor Jesper Frederiksen scorede sejrsmålet for Løgstør.

I de tre sidste runder mangler Løgstør at møde Støvring ude, Skalborg hjemme og Thisted ude.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!