Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Smalt nederlag til Hornum

14-04-2019

Fodbold: Hornum burde have sikret sig mindst 1 point.

Tekst: Per Lyngby

Der er formentlig to ting, som skal forbedres, hvis Hornum vil gøre sig håb om at forblive i serie 2. Forsvaret skal finde samme stabile niveau, som var med til at sikre oprykning i efteråret, og så skal angriberne til at score flere, og afgørende, mål.

Kun i den første af årets hidtil 3 spillede kæmpe blev den ene af disse forudsætninger overholdt, da Hornum klarede 0-0 på udebane mod Sønderup-Suldrup.

Angrebsmæssigt ser det lidt sløjt ud, der er kun scoret to gange, og begge gange med Niclas Sigvardsen som skarpretter. Akkurat som i sidste weekend var målet kun kosmetisk, da han reducerede til 1-2, da Hornum på udebane tabte med netop de cifre til Tjele Vest Sport fra Viborgs nordøstlige opland. Og det mod et hold, som sikkert bliver blandt dem, som Hornum skal kæmpe mod for at undgå nedrykning.

“Ja det bliver det uden tvivl, og efter spil og chancer skulle vi mindst have haft en pind med hjem” , lød det efter kampen fra HIF-formand Johnny Nielsen.

I de kommende 3 kæmpe venter der stærke modstandere, som allerede har meldt sig in i oprykningskampene. Først gælder det LKB-Gistrup hjemme i Hornum 2. påskedag, hvorefter FUIK og St. Restrup står på menuen.

Unægtelig stærk kost for et kriseramt Hornum-hold.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!