Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Sportslig og social succes for Løgstør IF ved Vildbjerg Cup

06-08-2018

Løgstør IF havde tre hold med ved sidste uges Vildbjerg Cup.

Det var første gang, LIF's U12 drenge med træner Jens Randers og holdleder Malene Randers deltog i Vildbjerg Cup, og det blev en stor oplevelse både fodboldmæssigt og socialt for både dette og de to andre LIF-hold. U12'erne endte som nr. 2 i deres pulje og gik videre til slutspillet. Her blev de slået i 1/8-dels finalen af de senere bronzevindere.

Peter Stistrup og Søren Buchholz stod som trænere i spidsen for LIF's U14 piger. Pigerne var også til Vildbjerg Cup for 1. gang og var tilmeldt 8:8 turneringen, selvom de normalt spiller 11:11. Det bevirkede at de lige skulle spille sig ind på den noget mindre bane. Puljekampene endte med 1 sejr og 2 tabte. I slutspillet fandt pigerne recepten, og nåede helt til finalen med flot fight, høj moral og til tider samba fodbold. Målsætningen om en social ryste-sammen tur for pigerne blev opfyldt til fulde, og sportslig gik det ud over alle forventninger med en flot 2. plads.

Det sidste hold var U15 drenge, og de gik ubesejret gennem deres pulje - endda uden at indkassere ét mål. Herefter kæmpede de sig videre til semifinalen, som endte i straffesparkkonkurrence. Desværre endte kampen, således drengene skulle spille en kamp om 3/4 pladsen. Det endte med en 4. plads til LIF'erne.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!