Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15

Stabile Gundersted slutter med sejr

22-06-2019

Fodbold: Nedrykningskandidater slutter på tredjepladsen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Torsdag aften blev forårssæsonen rundet af for Gundersteds vedkommende i serie 1. Holdet sluttede med en sejr på 4-1 over Skive og slutter på en flot tredjeplads i rækken. Ganske imponerende, når man tænker på, at træner Kristian Skriver op til sæsonen betegnede det som en stor bedrift, hvis holdet formåede at blive i serie 1.

“Jeg synes det fortjent set ud fra anden halvdel af turneringen. Vi har taget point fra alle, og ikke tabt hjemme. Så absolut et godkendt forår. Det var en svingende kamp fra vores side, rokeringer og ny opstilling. Blandt andet med to solide angribere fra kampens start. Og de blev fra start en stor mundfuld for Skives U18/19 spillere. Det var også fysikken, der gjorde, at Skives målmand kluntet begik straffe imod Kenneth Brændstrup. Søren Munk scorede fra 11-meter pletten. Derefter var det Skive på bolden, og os i defensiven. De havde da også et nærgående forsøg på overliggeren, som var VAR-eftersyn værdig. Men dommeren afviste at den over stregen. Knap var anden halvleg i gang, før træfsikre Rene Nuggi Petersen udbyggede til 2-0. Så faldt vi i intensitet og de reducerede fortjent. Efter små 70 minutter lukkede Nuggi kampen, da han kom alene igen i en kontra. I  slutminutterne scorede Daniel Fyllgraf på helt tæt hold, efter 2-3 afleveringer i det lille felt som lignede mest af alt et mål fra en indefodbold kamp”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Status efter forårets 14 kampe er 26 point og en målscore, som hedder 27-18. Nibe og Aalborg Freja mødes i en afgørende kamp om den direkte oprykning, medens en taber i det spil skal ud i play off om en plads i jyllandsserien I bunden ligger det fast, at Roslev og Ulbjerg tager de direkte nedrykningspladser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!