Søndag d. 24. juni 2018 - Årgang 13
Der var mange mennesker på det hyggelige stadion i Hornum til premierekampen i serie 2 og hædring af EM-helten Line S. Jensen. Faktisk kom der 320, og det er ifølge klubbens formand ny stadionrekord.

Stadion-rekord i Hornum

12-08-2017

320 mennesker var mødt op for at se oprykkerne og EM-helten.

Tekst & foto: Per Lyngby

I forbindelse med omtalen af kampen i fodboldherrernes serie 2 mellem Hornum og Nørager-Rørbæk, anslog Lokaltindbliks udsendte, at der var omkring 200 mennesker til stede.

Det skøn var helt hen i vejret!

Klubbens formand, Johnny Nielsen, fortæller, at man optalte 320 fremmødte, som ikke blot skulle se klubbens herrer debuterer i serie 2 men også hylde fodboldspilleren Line S. Jensen, som netop er vendt hjem med en sølvmedalje ved EM. Hun er i dag professionel i den bedste amerikanske kvindeliga, men fik sin fodboldopdragelse i Hornum.

Hornum IF opkræver ikke entre til deres hjemmekampe, hvor der altid er mange mennesker. Normalt dog ikke helt så mange som fredag aften, hvor der blev sat stadionrekord på det hyggelige anlæg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!