Onsdag d. 19. september 2018 - Årgang 13
Christian Husum, som her ses med bolden, bragte Strandby foran mod topholdet Støvring, som dog sluttede bedst og vandt kampen på Beachtown Arena med 3-1.

Støvring skød fortet i Strandby i sænk

07-10-2017

Fodbold: Nu er det ikke længere kun Aars, som kan vinde i Strandby.

Fodbold: Nu er det ikke længere kun Aars, som kan vinde i Strandby.

Tekst & foto: Per Lyngby

I hele 2017 er det faktisk kun Aars IK’s reserver, som har formået at besejre Strandbys fodboldherrer i serie 3 hjemme på eget græs i Strandby.

Lørdag fik fortet på Beachtown Arena dog endnu et skud for boven, da topholdet Støvring kunne drage hjem med en sejr på 3-1 efter at have været bagud med 0-1 ved pausen.

I første halvleg så det således ud til, at Strandby endnu en gang ville sikre sig en hjemmesejr, da Christian Husum gjorde det til 1-0. Hjemmeholdets defensiv, som i resten af sæsonen må undvære en Malte Kornerup, som ellers har været stærkt spillende, krakelerede dog i anden halvleg. Først blev der udlignet efter et kvarter, og med 20 minutter igen bragte topholdet sig på vinderkurs med scoringen til 2-1. En scoring som 5 minutter senere blev fulgt op med endnu en, således at Støvring vandt 3-1.

Strandby ligger lunt i midten af rækken og skal nu bruge resten af efteråret på at få stabiliseret forsvaret og så småt kigge frem mod foråret 2018. Teoretisk set kan holdet slutte på en nedrykningsplads, men den mulighed kan holdet næsten eliminere med en sejr i den kommende udekamp mod bundholdet Doense-Vebbestrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!