Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Stolpe ud for Farsøs damer

13-11-2018

Håndbold: En blodfattig indsats i første halvleg var medvirkende til nederlag på hjemmebane. Også Aars tabte i egen hal.

Tekst & foto: Per Lyngby

Tirsdag aften havde Farsø KFUM HK's damer i 2. division besøg af Holstebro. En vigtig kamp for begge hold, som med en sejr kunne placere sig lunt midt i tabellen.

Efter en lige start på kampen var det gæsterne fra Holstebro som først fandt fodfæste på Dronning Ingrid Hallernes blanke gulv. Udeholdet scorede ganske konstant, medens hjemmeholdets afslutninger enten ramte træværket eller strøg lige forbi. Et enkelt misbrugt straffekast hjalp heller ikke på en alt for lav scoringsprocent i de første 30 minutter, som sluttede med en komfortabel føring til Holstebro på 13-7.

I pausen fik trænerteamet Kristian Pedersen og Klaus Hansen justeret lidt på tingene, og anden halvleg blev indledt med et totalt forandret hjemmehold, som med tre hurtige scoringer fik bragt fornyet spænding ind i kampen. Gæsternes føring blev yderligere reduceret, så den kom ned på bare et enkelt mål og med 10 minutter igen var Farsø blot nede med et enkelt mål,men hver gang formåede Holstebro at svare igen og trække fra. Selv om Farsø i slutfasen satsede offensivt ved at tage målmanden ude og spille med 7 i angrebet, kom der igen træværk og målmand i vejen, og det lykkedes ikke at komme helt op. Dermed kunne gæsterne drage hjem med en sejr på 24-21.

Set over hele kampen var Holstebros sejr fortjent - holdet havde lidt flere strenge at spille på - ikke mindst fra fløjene, hvor der blev scoret en del mål, medens Farsø ikke for alvor formåede at true fra den front.

Nederlaget betyder, at Farsø ligger lige over nedrykningsstregen med 3 point for 6 kampe.

Aars HK's damer i 2. division var også i aktion på hjemmebane tirsdag aften, hvor det blev til et nederlag på 22-24 mod Hornbæk. Aars-damerne ligger placeret midt i tabellen med 8 point for 7 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!