Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Strandby er blevet den lille i alle kampe i foråret, men det har ikket fået holdet til at miste modet.

Strandby er særdeles stabile

13-09-2019

Fodbold: Torsdag aften blev det til sæsonens sjette nederlag på stribe.

Tekst: Per Lyngby

Med sæsonens sjette nederlag på stribe, blev udekampen mod Sønderup-Suldrup ikke det vendepunkt, som fodboldspillerne i Strandby IF tørster så hårdt efter. Kampen blev tabt 0-4, og spørgsmålet er så, om holdet kan komme op på hesten igen - og om der overhovedet er nogen hest at komme op på.

“Ja da, vi er jo ikke engang halvvejs i sæsonen, og så længe vi kan se os selv i øjnene i forhold til vores præstation, så er der ingen tvivl om at vi arbejder videre i det spor vi har sat næsen i”, lyder det fra træner Troels Nymark.

SIF-træneren påpeger, at succes er jo en sjov størrelse at måle på. Nogen kigger på point og fokusere derfor meget enøjet på resultatet, andre kigger på processen hvor kontinuiteten bliver et målepunkt.

“Lige nu præsterer vi jo ret kontinuerligt, hvis man kigger på resultaterne”, lyder det med et glimt i øjet fra Nymark, som sammen med holdet holder stædigt fast i, at man ikke evaluerer på sæsonen, før den er spillet halvvejs.

Hvordan den evaluering bliver, afhænger nok meget af, hvordan tirsdagens lokalopgør mod Aars 2 kommer til at forløbe. En sejr kan bringe fornyet håb om overlevelse ind i truppen, medens et nederlag nok vil betyde, at succeskriteriet skal være noget helt andet, som drejer sig om sammenhold, motivation og lysten til at spille fodbold.

Om kampen og nederlaget til Sønderup-Suldrup siger Troels Nymark:

“Kampen kan vi ikke bruge til en farlig masse andet end at tro på, at en skidt generalprøve plejer at kaste en god fortsættelse af sig. Vi skabte for lidt og prøvede for utålmodigt - det blev straffet at et ret effektivt Suldrup-hold. Vi lukker tre mål ind de sidste tyve minutter efter en periode, hvor vi måtte spille ti minutter i undertal efter gult til Mikkel Pedersen”, beretter Troels Nymark.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!