Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13
Malte Kornerup viste igen stor styrke i luftspillet og bragte hjemmeholdet foran på netop et hovedstød.

Strandby hænger på Hornum

14-05-2017

Fodbold: Et revanchetørstigt hjemmehold besejrede Bælum-Solbjerg med 2-1.

Tekst & foto: Per Lyngby

I forårets første kamp tabte Strandby på udebane med 8-3 til Bælum-Solbjerg - en kamp hvor østhimmerlændingene scorede stort set hver gang, de skød på mål.

Der var derfor lagt i kakkelovnen til gæsterne, som lørdag eftermiddag løb ind på Beachtown Arena, hvor de grønblusede endnu ikke har tabt en turneringshjemmekamp i denne sæson, og hvor gæsterne som regel er blevet sendt hjem med store nederlag i bagagen.

I første halvleg bragte Malte Kornerup Strandby på sejrskurs, da han headede bolden i mål. Efter pausen blev føringen udbygget, da Per Nielsen blev spillet i dybden i højre side, hvor han ikke svigtede i den direkte duel med gæsternes målmand, som måtte kapitulere og efterfølgende hente bolden ud af nettet. 2-0 til de hjemmebanestærke Strandbyspillere. Mod slutningen kom der en smule spænding tilbage i kampen, da en bold sejlede over målmand Martin Nielsen, som dog mente, at han blev skubbet i ryggen. Dommeren vurderede det anderledes og godkendte målet, som blev kampens sidste.

Med sejren holder Strandby snor i topholdet Hornum, som er et enkelt point foran i topstriden og med en kamp på hånden. Den spilles søndag aften, hvor bundholdet Valsgård gæster Hornum med bevidstheden om, at de i premieren formåede at spille 0-0 mod det himmerlandske oprykningsfavoritter.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!