Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
IK Vest måtte bide i græsset, sidst de mødte Strandby, og det kommer de sikkert til at gøre igen, når de grønne mandag aften drager til Overlade for at indløse billetterne til serie 3.

Strandby kan rykke op på mandag

15-06-2019

Fodbold: Med en udesejr på 2-0 over Kvik-Aalestrup står de grønne med mere end det ene ben i serie 3.

Tekst & foto: Per Lyngby

Strandby IF har været ganske suveræne i dette forår, hvor det kun er blevet til et enkelt nederlag. Om det har været holdets styrke eller andre faktorer, der har spillet ind, vides ikke, men i de to seneste opgør har modstanderne simpelthen sendt afbud. Det er derfor blevet til 6 point hentet på skrivebordet.

Spillelysten og motivationen var derfor til at tage at føle på, da Strandby-spillerne fredag aften entrede den velplejede grønsvær på stadion i Hvam. En sejr over Kvik-Aalestrup ville for alvor få champagnepropperne til at sidde løst, medens et nederlag ville gøre spændingen i toppen lidt større forud for de sidste to runder.

Med en sejr på 2-0 på scoringer af Mikkel Pedersen og Thomas Steffensen fortsatte Strandby kursen mod serie 3, og meget skal gå galt, hvis ikke billetterne kan indløses allerede mandag aften på Overlade Stadion i udekampen mod IK Vest. Da de to hold senest mødtes på Beachtown Arena blev det til en knusende sejr på 16-0 til topholdet, så det er svært at se, hvordan IK Vest skal kunne sætte en kæp i hjulet på den velsmurte maskine.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!