Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
I fredags sendte Strandby deres modstander på bagen, men onsdag aften måtte holdet selv ned med nakken - for første gang i dette forår, da det blev 2-5 på udebane mod Klejtrup.

Strandby kom ned på jorden

30-05-2019

Fodbold: Forårets første nederlag til topholdet i serie 4.

Tekst: Per Lyngby

I den seneste kamp blev det til en sejr på 16-0, så måske blev der taget lidt for let på opgaven, da Strandby onsdag aften løb på banen til udekampen i serie 4 mod Klejtrup. Faktum er, at de grønstribede tabte for første gang i foråret - 5-2 stod der i hjemmeholdets favør, da kampen var forbi, og dermed fik Klejtrup revanche for nederlaget på 0-4 i Strandby tidligere på sæsonen.

Træner Troels Nymark erkender nederlaget og kigge indad:

“Vi fik et lille rap over nallerne. Hvis vi ikke hele vejen rundt - træner og spillere - er 100 procent på, så taber man fodboldkampe på tilfældigheder. Længere er den ikke. Nu skal vi lige finde tilbage til den indsats, der hænger sammen med den grønne trøje, og så står vi skarpt på mandag, når fortet hjemme på Beachtown Arena skal forsvares i kampen mod Fjelsø-Gedsted”, lyder det fra Troels Nymark.

Strandbys to mål blev scoret af Jonas Jensen og Malte Kornerup.

Trods nederlaget er Strandby fortsat på førstepladsen i puljen med et forspring på 3 point ned til Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!