Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Strandby led første nederlag

20-09-2020

Fodbold: Med et nederlag til Viborg Søndermarken tabte holdet terræn i forhold til Aars.

Tekst: Per Lyngby

Strandby led efterårets første nederlag, da holdet på udebane tabte med 2-3 til Viborg Søndermarken efter en flot serie 4 kamp.

Nikolaj Jensen scorede Strandbys 2 mål i nederlaget, som ifølge Mike Bunde ikke var helt retfærdigt.

“Vi burde have vundet den kamp, specielt efter en flot anden halvleg, som er en af de bedste, vi har spillet”, lød det fra Mike Bunde, som dog også måtte kreditere modstanderne for at have spillet en flot kamp.

Aars konsoliderede sin førsteplads i puljen med en storsejr på 8-1 over Tjele Vest Sport i en kamp, som bl.a. bød på et hattrick af Mads Kristensen.

Vindblæs bevarer førstepladsen i deres pulje med en sejr på 3-2 over St. Restrup. Målene blev scoret af Kasper Drejer, Simon Musaues Nielsen og Frederik Myrup Andersen.

Rivalerne fra Ranum-Overlade-Vester Hornum er på pointhøjde med Vindblæs, men dårligere indbyrdes. Holdet slog senest Gundersted med 5-0 på mål af Flori Ross, Tobias Byriel Øvall, Lars Borregaard Andersen og Rene Bøgelund Mortensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!