Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Strandby må have held i kærlighed

31-08-2019

Fodbold: Trods en god indsats, blev det til endnu et nederlag i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Med et nederlag på 0-3 hjemme mod Borup, begynder det unægteligt at se sort ud for Strandby i serie 3. Holdet ligger sidst uden point.

Men resultatet af fredagens kamp lyver, mener træner Troels Nymark:

“Vi gør ubetinget så mange ting rigtigt i kampen, at det er mega bittert at kigge på måltavlen efterfølgende. Drengene må virkelig have held i kærlighed, for i øjeblikket har vi det ikke i spil! Jeg har efter kampen kun rost dem for indsatsen, fordi vi begynder at ligne et serie 3 hold, hvor vi tør spille fodbold uden at forlade os på primitive løsninger og samtidig også har arbejdshandskerne på”, lyder det fra Troels Nymark.

Borup startede hårdt ud, men derefter var det Strandby, som tog teten og havde tilløb til en scoring, bl.a. ved Mikkel Pedersen, som nærmest løb solen sort i denne kamp. Bedst som man ventede en hjemmescoring, slår gæsterne kontra, og så stod der 1-0 til gæsterne efter en halv time.

“Første halvleg slutter kaotisk, hvor vi føler os hårdt dømt - først ved en klokkeklar offside scoring til Borup og derefter et gult kort til os. Vi starter anden halvleg med en mand i undertal, men leverer en super disciplineret indsats. Da vi bliver fuldtallige, vælger vi at smide forsigtigheden lidt over bord og satser butikken for at få hentet point, som vi på trods af stillingen mente var indenfor rækkevidde. Og så sker der jo nogen gange det, at vi møder kontrakniven, og så bliver det 3-0 i stedet”, slutter en ærgerlig Troels Nymark.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!