Mandag d. 3. august 2020 - �rgang 15

Strandby rykker op

17-06-2019

Fodbold: Mandagens kamp mod IK Vest blev ikke spillet - og dermed er Strandby tilbage i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Der er ikke mange hold i serie 4, som har lyst til at prøve kræfter med Strandby IF's oprykningsfavoritter her mod slutningen af foråret. Mandag valgte IK Vest at stække våben uden kamp, og dermed kunne Strandby igen indløse  3 lette point. Samtidig kunne holdet også indløse billetter til serie 3, da de nærmeste forfølgere, Aars IK, ikke længere kan nå op.

Netop Aars er forårets sidste modstander, som lørdag gæster Beachtown Arena, hvor der er lagt op til fest og champagnefodbold. Træner Troels Nymark og hans spillere er givetvis særdeles motiverede til at komme i kamp og vise det trofaste hjemmepublikum, at holdet er værdige oprykkere.

Sidste forår var klubben tæt på kollaps, da flere etablerede spiller stoppede eller skiftede klub, men det lykkedes at samle et hold i serie 5, efter at man havde trukket sig fra serie 3. Foråret blev en stabiliseringssæson, inden det i efteråret blev til oprykning til serie 4. Flere af de gamle spillere vendte hjem, og i foråret er de gode takter fortsat, så klubben i efteråret er klar til igen at tørne ud i serie 3.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!