Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Strandby stormer videre

14-04-2019

Fodbold serie 4: De fleste lokale hold er kommet fornuftigt fra start.

Tekst: Per Lyngby

For blot et år siden, så fodbold fremtiden mørk ud i Strandby, hvor mørke skyer trak hen over Beachtown Arena. Skader og klubskifter betød nemlig, at klubbens bedste fodboldhold var ved at smuldre, kort efter at klubben ellers havde været med helt oppe i serie 2 og lege med de “store” i Aars og FUIK.

Det lykkedes at få samlet hold, som blev tilmeldt i serie 5, medens man trak sig fra serie 3. En fornuftig beslutning, som betød, at man holdt gang i klubben. Flere spillere vendte i efteråret hjem til Strandby, og det betød også, at klubben fik sportslig succes med oprykning til serie 4, da efterårssæsonen var spillet færdig.

Starten på tilværelsen i serie 4 har også været en succes - efter 2 kampe ligger Strandby få førstepladsen med maksimumpoint. Senest blev det til en sejr på 4-0 over Klejtrup.

Vindblæs tabte den første kamp mod netop Strandby, men rejse sig så i den efterfølgende hjemmekamp, hvor det blev til en sejr på 3-1 over Klejtrup. Søndag var holdet på besøg i Viborg B67, hvor det blev til en sikker sejr på 4-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!