Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Strandby tørster efter succes

25-08-2019

Fodbold: Oprykkerne har endnu ikke hentet point i serie 3.

Tekst: Per Lyngby

Der var ikke meget modstand til Strandby i serie 4, hvor holdet i foråret flere gange oplevde, at modstanderne slet ikke stillede op til kamp mod de grønblusede stranddrenge.

Sådan er det ikke i efteråret, hvor beach boys har fået kam til deres hår. Efter tre kampe ligger holdet sidst med 0 point og en målscore, der hedder 2-11. Senest blev det til et nederlag på udebane på 0-4 mod Skals.

“Vi mødte et godt hold,det er jo den korte forklaring, og de kunne med lidt held have scoret flere mål. Men omvendt tillader vi os at brænde to friløbere til Sebastian Nielsen. Vi er lidt på “The sea of heartbreak”, fordi vi går ind i det med gode intentioner, men vi må også erkende at vi tager vand ind i perioder”, lød det efter nederlaget fra træner Troels Nymark.

Træneren og hans spillere har dog ikke tabt modet, og med to hjemmekampe foran sig, håber de på, at vendepunktet er kommet.

“Tavlen afspejler vores status lige nu. Vi er et godt stykke efter de bedste hold, men vi har et ret stærkt mandskab og en lang sæson, så vi skal nok komme på ret kurs. Der er ingen, der tuder, og nu nyder vi, at vi har en hjemmekamp forude og en uge til at forberede os”, slutter en fortrøstningsfuld træner.

Fredag aften kommer på Borup på besøg på Beachtown Arena, som tidligere har vist sig at være en stærk bastion for Strandby.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!