Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15
Jonas Caffey ses her i en nærkamp fra en kamp i foråret. Fredag aften nettede den aggressive og temperamentsfulde forward to gange i hjemmesejren på 4-1 over Viborg FF. (Arkivfoto).

Striptease i Hvam

17-08-2019

Fodbold: Kvik-Aalestrup klædte Viborg af i serie 2 med 4-1.

Tekst & foto: Per Lyngby

Fodboldporno af højeste klasse!

Så bramfrit udtrykker Kvik-Aalestrups assistenttræner Danny Bartholomæussen sig, da han skal beskrive fredagens hjemmekamp mod Viborg FF i serie 2. Skal man udtrykke det lidt mildere, var der måske tale om en gang striptease, da gæsterne blev klædt af mod et veloplagt hjemmehold.

“Sejren var ikke ét mål for stor. Vi startede lidt usikkert og forærede dem et mål i kampens indledning, men fik vendt bøtten ret hurtigt og satte os på både spil og chancer. Viborg kan takke deres på dagen meget veloplagte keeper for, at de ikke blev sendt hjem med et 10-1 nederlag. Det var egentlig kun sejrens størrelse, som blev et tema, som kampen skred frem. Jeg støder vist ikke nogen ved at sige, at Viborg ikke satte mange fødder rigtigt denne fredag aften. Jonas Caffey fik gang i scoringen to gange på straffe, mens også Pauli Vendelbo og Mikkel Sørensen viste skarphed. Især Mikkel Sørensens mål var en perle - en følt indersideafslutning fra kanten af feltet helt over i det lange målhjørne”, beretter Danny Bartholomæussen.

Kvik-Aalestrup topper rækken med maksimumpoint efter to kampe. På onsdag spiller holdet igen på hjemmebane, når der er lokalopgør mod Ulbjerg, som skal forsøge at holde sig påklædte mod et sprudlende hjemmehold….

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!