Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Tag klapstolen med til fodbold

11-06-2020

Fodbold: Nye retningslinjer betyder, at der nu må være publikum til lokale kampe.

Tekst : Per Lyngby

Hver dag byder på nye meldinger vedrørende retningslinjer og restriktioner vedrørende corona. Torsdag blev det meldt ud, at de lokale fodboldklubber nu godt må have tilskuere til deres kampe i foråret - op til 500, når visse betingelser er opfyldt.

De nye retningslinjer betyder, at der må være siddende publikummer for eksempel på medbragte klapstole.

Retningslinjerne gælder for alle kampe og stævner, hvor der normalt er tilskuere, og der skelnes ikke mellem alder og niveau på udøverne. Grænsen på de 500 personer er inkl. deltagerne i kampen (spillere, trænere, dommere og lignende), og tilskuerne skal altså sidde ned ifølge retningslinjerne fra Kulturministeriet.

Det er op til de enkelte klubber at sørge for, at publikum overholder de gældende regler, og der opfordres således til, at klubberne har ansvarlige, som kan være med til at vejlede og hjælpe publikum på stadions.

Ændringerne betyder også, at alle de vesthimmerlandske klubber, som er med i Jutlander Bank Træningsturnering, kan se frem til at få lidt mere stemning omkring kampene allerede fra denne weekend, hvor der er masser af lokale kampe på programmet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!