Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Tenniscifre i Kvik-sejr

31-08-2019

Fodbold: Trods en storsejr på 6-2 er der plads til forbedringer.

Tekst: Per Lyngby

Det er efterhånden svært at se, hvem der skal forhindre Kvik-Aalestrup i at vende hurtigt tilbage til serie 1. Fredag blev det til endnu en sejr - denne gang på hele 6-2 over Bjerringbro. Trods de sikre cifre, var assistenttræner Danny Bartholomæussen ikke ubetinget tilfreds med sit holds indsats:

“Selv om det blev til en komfortabel sejr, kan vi ikke være  tilfredse med måden, vi spillede på. Det kan lyde en anelse forkælet efter 6-2, men vi sløser for meget og spiller ikke hinanden bedre. Det viste sig meget tydeligt mod Bjerringbro, som havde samtlige 11 mand bag bolden i sammenlagt 88 minutter. Retfærdigvis skal nævnes, at de var hårdt ramt af skader og stillede med halvdelen af de spillere, som to dage forinden havde mødt vores 3. hold i serie 4. Hvordan kan man så lukke 2 mål ind mod dem, når vi forinden kun havde lukket 1 ind i 4 kampe, spørger man sig selv? Jeg kan ikke komme på et meningsfuldt svar.”, lyder det fra Danny Bartholmæussen.

Trods kritikken var der også positive momenter i kampen:

“ Vi er rigtig glade for de tre point, som dog trods alt kom sikkert i hus. Vi ville gerne have givet tilskuerne et par mål mere, men at vi scorer 6 hører også til sjældenhederne. Kampens spiller(e) blev vikarierende venstreback Andreas Thornvig og kant-raketten Per Nielsen. Nu venter der på papiret et par svære kampe mod Viborg Søndermarken og Fårvang, hvor vi skal lægge en mere dedikeret indsats for dagen”, fastslår Kvik-manden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!