Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

To gange uafgjort i sen fodboldpremiere

10-06-2020

Fodbold: Tirsdag aften kom der endelig gang i denvesthimmerlandske fodbold.

Tekst & foto: Per Lyngby

Tirsdag aften kom der gang i den vesthimmerlandske træningsturnering i fodbold, Jutlander Træningsturnering, hvor der var to kampe i herrernes bedste pulje.

På det hyggelige stadion i Hornum manglede den sædvanlige stemning med hjemmepublikummet på langsiden ved klubhuset - kun et par udskiftningsspillere, en holdleder og en fotograf var at se, da kampen af hensyn til forsamlingsforbuddet blev afviklet uden tilskuere.

De få ikke-aktive fik ikke den store fodboldoplevelse denne aften, hvor Gundersted var på visit. Dertil har der været trænet og spillet for lidt i foråret, og gæsternes oprykkere fra efteråret har mistet flere stamspillere siden de glade champagnedage, da oprykningen kom i hus. Og da Hornums træner samtidig var den gamle Gundersted-træner, Kristian Skriver, skulle de taktiske ting være på plads for at stække brumbasserne. Det lykkedes til fulde i en kamp, hvor der var en del lange bolde frem mod angriberne, som dog ikke havde meget støtte. Et par løse chancer blev det til, og i slutfasen havde Hornum to gode muligheder for at sikre sig en sejr, men uden udbytte og dermed sluttede det 0-0.

“Ganske passende resultat”, lød det efter kampen fra HIF-formand Johnny Nielsen.

Også remis i Aars
I Aars var man ikke helt uden tilskuere, da terrassen ved klubhuset er et cafeområde, hvorfra der er fin udsigt over opvisningsbanen, hvor Aars mødte FUIK. Det benyttede mange af de spillere, som havde trænet sig af, da de nød en forfriskning efter strabadserne på træningsbanen.

På kampbanen kunne de se en ganske underholdende kamp mellem to hold, som stod godt til hinanden. Aars var bedst før pausen og kom fortjent foran ved Andreas Sørensen, men FUIK har rutinerede Rene Hansen, som udlignede inden pausen.

I anden halvleg startede Aars også bedst, men efter 10 minutter havde FUIK en stor mulighed, hvor en dobbeltchance dog ikke kunne udnyttes til at skabe en føring. Til gengæld fik gæsterne mere momentum og FUIK satte sig på spillet i resten af halvlegen, hvor Aars var lige ved og næsten på et par farlige kontrastød.

Det blev ikke til yderligere scoringer, og dermed kunne de to hold trække sig ud af forårets første rigtige kamp med ét point hver.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!