Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15
Rasmus Lund Poulsen var tilbage i målmæssig topform, da han med fire mål sikrede Aars en sejr på 4-2 over Støvring.

Topscorer tilbage med fire mål

30-09-2018

Fodbold: Rasmus Lund Poulsen bombede løs for Aars mod Støvring.

Tekst & foto: Per Lyngby

I Aars IK har man ikke kun måttet døje med en sommertørke, som har afsvedet banerne godt og grundigt. I tilgift har man også oplevet en mindre måltørke på klubbens bedste hold i serie 3, hvor der generelt er blevet scoret for lidt - i de seneste to kampe slet ikke.

Træner Allan Leander Mikkelsen havde i foråret en decideret måltyv i skikkelse af Rasmus Lund Poulsen, som udgjorde en lille enmandshær på holdet. I efteråret har topscoreren dog været plaget af skader, men lørdag var han tilbage, da Aars på hjemmebane mødte Støvring. En kamp, som skulle vindes, hvis man ville bevare kontakten til Løgstør og Hornum i puljens højere luftlag.

Og angriberens come back genfødte et Aars-hold, som vandt 4-2. Alle fire mål scoret af Rasmus Lund Poulsen.

Det var ellers Støvring, som først fandt vej til netmaskerne med første halvlegs eneste scoring. Efter pausen bombede Poulsen så løs med fire på stribe, og dermed blev Støvrings sidste scoring kun kosmetisk.

Nu er det afgørende, at holdet og topscoreren fortsætter i samme stil i de kommende kampe, for så vil der være lagt op til en spændende afslutning, hvor Aars har Løgstør og Hornum i de to sidste kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!