Onsdag d. 28. oktober 2020 - �rgang 15
Rasmus Lund Poulsen var lige så tør i sine afslutninger, som den bane han her sidder på. Tre gange nettede han, da Aars indledte efteråret med at besejre Dronningborg med 3-0.

Topscorer tilbage med hattrick

18-08-2019

Fodbold: Med tre mål sørgede Rasmus Lund Poulsen for en flot start til Aars IK.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det er måske ikke helt fair at betegne Aars IK som èt hold, når Rasmus Lund Poulsen er med, og som et helt andet, når han ikke er med. Men noget er der om snakken, hvilket topscoreren satte en tyk streg under, da han scorede alle tre mål i hjemmesejren på 3-0 over Dronningborg i serie 3.

I foråret var måltyven ikke til rådighed for holdet i mange kampe, og det kunne mærkes. Det blev til en skuffende tredjeplads i serie 3, hvilket er reelt er for lidt i en klub som Aars IK, der som minimum gerne vil op og lege med lokalrivalerne fra Hornum og FUIK i serie 2.

Måske bliver det i efteråret 2019 efter en række halvsæsoner, hvor det er blevet ved lige ved og næsten. Holdet har fået rutinerede Simon Ipsen tilbage fra Løgstør, og kan man holde Rasmus Lund Poulsen fri af skader og i samme spille- og scoringshumør som søndag, bør det blive til en plads i top 2, når efteråret er spillet færdigt. Det vil i givet fald betyde direkte oprykning eller en ekstra mulighed i play off.

Træner Allan Leander Mikkelsen var da heller ikke helt utilfreds med at have topscoreren på banen igen:

“Ja det er altid dejligt at have en mand, der ved hvor målet står. Vi spiller en fin kamp, hvor vi holder dem fra at komme til chancer samtidig med, at vi selv producere rigtig mange af slagsen”, lød det efter kampen fra Aars-træneren, som skal have sit hold i kamp igen hjemme på Sondrup Park onsdag aften, hvor Terndrup kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!