Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Træner kørt bort i ambulance

13-10-2019

Fodbold: Træner Kristian Skriver blev skadet, da Gundersted vandt over Hanstholm.

Tekst: Per Lyngby

Normalt er der liv og glade dage, sang og råb, når man har vundet en fodboldkamp. Der var der måske også i Gundersteds omklædningsrum efter sejren på 4-2 over Hanstholm hjemme på Freja Park. Men der var dog malurt i glædesbægeret, for allerede i første halvleg blev den spillende træner, Kristian Skriver, skadet og måtte køres bort med ambulance.

Trods det kedelige uheld, viste spillerne på banen, at de er et hold, som står sammen i kriser. Således også denne søndag, hvor 0-1 blev udlignet til 1-1,og senere 1-2 til 2-2, hvorefter der blev sat trumf på med yderligere to scoringer, som sikrede såvel sejren som førstepladsen i puljen til landbyholdet.

“Det var et grimt sammenstød, og jeg frygter lidt for hans knæ. Fodboldmæssigt blev vi godt og grundig udfordret defensivt. Deres lynhurtige kantspillere havde alt for gode forhold at spille under. Og det var også deres klart bedste spiller, på højre kant som var i centrum. En lang bold som slet ikke bliver taget seriøst gør, at de kommer foran. Og det var deres opskrift det meste af kampen. Vi kommer tilbage på et hjørnespark - fuldstændig umarkeret stiger Kasper Haldrup til vejrs og udligner. Knap havde vi fået armene ned, da de scorer til pauseføring på 2-1”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

I pausen får Gundersted justeret på tingene og kommer meget bedre med. Med en tro kopi af det første mål  udligner Kasper Haldrup.

“Derefter er vi egentlig i fin kontrol. Hanstholm blev stadigvæk farlige ved deres omstillinger i vores jagt på alle 3 point. Små 10 minutter før tid kommer forløsningen for hjemmeholdet, da Rene “Nuggi” Petersen header bolden i mål til 3-2. Hanstholm satsede mere, og i en omstilling følger Nuggi op på en ripost og lukker kampen til 4-2”, fortæller Mikkel Lindhardt Hansen.

Med sejren sænkede Gundersted en i forvejen synkende Hanstholm-skude, da holdet fra Thy efter en flot start nu er placeret under nedrykningsstregen med stor fare for at rykke ud af serie 1. Hjemmeholdet derimod fortsætter med kurs mod jyllandsserien, selv om holdet har slingret lidt på det seneste med to nederlag i de seneste 4 kampe. I de resterende 3 kampe venter yderligere 2 hold fra den tunge ende samt et opgør mod en af de direkte oprykningskonkurrenter, Støvring, som vandt, da de to klubbers mødtes i Størvring forleden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!