Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15
Hornum var lavest rangerende hold i den bedste pulje, men sikrede sig alligevel førstepladsen og de 1400 kr.

Træningsturnering blev en succes

01-07-2020

Fodbold: Forårets korte turnering er nu afsluttet - men måske genopstår den.

Tekst: Per Lyngby   Foto: Jutlander Bank Træningsturnering

Forårets Jutlander Bank Træningsturnering for vesthimmerlandske seniorhold opstod af nød, da normal turneringsfodbold var aflyst som følge af coronakrisen. Men måske er turneringen kommet for at blive.

"Vi fik ideen til en træningsturnering, hvor de lokale hold kunne dyste mod hinanden og hvor de kunne få flere og mere lokalprægede kampe end dem, som DBU kunne tilbyde i deres regi. Vores sponsor, Jutlander Bank, gik med i projektet og satte 10.000 kr. på spil til fordeling mellem holdene afhængig af deres placeringer i puljerne", fortæller Anders Christensen, som er centerleder i Aars Idrætsklub og som har stået for koordineringen af kampe og resultater via app og hjemmeside.

Erfaringerne med turneringen har været gode, og nu arbejder man på at gentage projektet senere - måske som en opstartsturnering forud for forårsturneringen.

Tirsdag aften blev den sidste kamp i træningsturneringen spillet, da Aars IK's serie 4 og U-19 tørnede sammen i en direkte duel om førstepladsen og de 1400 kr. i den næstbedste herrepulje. Og her var det rutinen, som sejrede: 8-2 vandt serie 4 over de unge talenter, som dog har vist lovende takter i turneringen. Aars serie 4 slutter som nummer 1 foran Aars U-19, FUIK serie 4 og Vindblæs serie 4.

Herrernes bedste pulje blev vundet af Hornum (serie 3) foran FUIK (serie 2), Gundersted (JS) og Aars (serie 2).

I den tredjebedste række havde Hornum muligheden for at snuppe førstepladsen ved blot at få uafgjort mod Aars, men Aars vandt kampen og spillede dermed førstepladsen over til FUIK medens Hornum slutter som nummer 2 og Aars som nummer 3.

I damernes række havde man udover de vesthimmerlandske klubber også hold med fra Støvring og Aalborg B52. Støvring var ganske suveræne og vandt puljen foran B52, medens Aars IK og Hornum dystede om tredjepladsen. Med en sejr på 3-0 sikrede Aars sig den plads, medens Hornum slutter som nummer 4 og FUIK som nummer 5.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!