Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14

Tre Løgstør-boksere skal i ringen i Thorup-Klim Hallen

15-03-2018

I morgen går 3 lokale boksere fra Løgstør i ringen i BK Orions stævne i Thorup Klim Hallen.
Nikolaj Christensen og Niklas Toft har efter deres flotte debut i den firkantede ring fået blod på tanden til nye udfordringer.

Fredag aften går de i ringen til deres første rigtige kamp, og der er blevet trænet hårdt i træningslokalet til debuten. Begge boksere har vist flot boksning, både til træning, samt deres diplomstævne i Hornslet. Nikolaj og Niklas har igennem hele sæsonen vist, at de har det, der skal til for at begå sig i ringen. Begge er dygtige tekniske boksere med en særdeles betydelig slagstyrke, og de glæder sig til og komme ud og vise det, udtaler træner Bone Frandsen.

Sidste mand er Løgstør Bokseklubs yngste kampbokser, Benjamin Behnke Frandsen, der skal bokse sin 3 kamp denne fredag. Benjamin har i de 2 1/2 år, han har bokset, altid vist, at han er en dygtig bokser med 4 diplomer i samme antal diplomstævner. Benjamin jagter sin første sejr, idet de 2 foregående er endt ud i snævre nederlag.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!