Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Tre nederlag på stribe til Kvik

12-05-2019

Fodbold: Trods en føring på 2-1 måtte vesthimmerlændingene se sig besejret 4-2.

Tekst: Per Lyngby

Efter to nederlag skulle Kvik-Aalestrup fredag aften forsøge at komme tilbage på sporet, da holdet spillede på udebane mod bundholdet Kjellerup i serie 1.

Det blev dog til et nederlag på 2-4 efter 1-1 ved pausen. Trods en føring på 2-1 midt i anden halvleg, kunne vesthimmerlændingene ikke holde stand, og tre mål på stribe sikrede Kjellerup sig de 3 point, som tilspidset spændingen i bunden af rækken.

Kampen blev i øvrigt, selv om vi skriver maj, spillet på kunstgræs.

“Knastør kunstgræs”, fortæller assistenttræner Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk og erkender også, at hjemmeholdet lavede et comeback i stil med de engelske hold i Champions Leauge i den forløbne uge.

“Det er åbenbart temauge, hvad angår comebacks. Vi havde egentlig godt styr på dem i 70 minutter, men da de kom på 2-2, var det som om, vi forhastede os i alt, hvad vi foretog os. Det kostede os point at slippe tøjlerne, men det er altid frustrerende at se modstanderen score på hver chance, når vi selv skal  bruge det dobbelte. Den frustration fik os til at gå lidt i opløsning til sidst. En lærestreg for os som hold. Der er ingen lette kampe i denne pulje”, fastslår Danny Bartholomæussen .

I næste runder spiller Kvik-Aalestrup ude mod FC Silkeborg, som er et af de hold, man skal holde under sig i tabellen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!