Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Tre spillere spottet af eliteklubber

17-05-2020

Hele tre spillere fra Farsø/Ullits IK’s årgang 2008 har fået tilbudt klubskifte til de kommende U13-elitehold i henholdsvis AaB og Hobro IK. Hjalte Hansen, som er målmand, har takket ja til et tilbud om klubskifte til AaB Talent, mens Peter Dige har takket ja til et tilbud om klubskifte til Hobro IK. Jonas Torp Søe har valgt at takke nej i denne omgang til et tilbud om klubskifte til Hobro IK. 

Allerede for tre år siden, da drengene dengang blot var U10, lancerede DBU sit nye talentudviklingsprojekt TOP-center i samarbejde med Fælles Nordjysk Fodboldsamarbejde, der er AaB Talent, Hobro IK og Hjørring IF’s fælles klubsamarbejde, som FUIK er en del af. Her blev Hjalte Hansen udtaget til en ugentlig talenttræning, og senere kom både Peter Dige og Jonas Torp Søe også til i dette tilbud. Sideløbende har Hjalte og Peter haft deltaget i T+-træning i AaB Talent med blot 25 andre spillere i samme årgang fra hele Nordjylland.

Det betyder, at Hjalte Hansen efter sommerpausen starter op i AaB Talent, mens Peter Dige starter op i Hobro IK. To klubber, som begge er licensklubber hos DBU, og dermed har ret til at rekruttere spillere ind til elitehold fra og med U13.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!