Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Tredje remis til Løgstør

23-08-2020

Fodbold: Hjemmekampen mod Nordvestmors burde have resulteret i sejr.

Tekst & foto: Per Lyngby

Kan man ikke score mål, er det svært at vinde fodboldkampe.

Det må være læren efter lørdagens serie 1 kamp på Løgstør Stadion, hvor hjemmeholdet burde have sikret sig efterårets første sejr og 3 vigtige point. Nu blev det kun til et enkelt af slagsen efter 0-0 i en kamp, hvor Løgstør havde mulighederne for at score, uden at gøre det.

I første halvleg havde himmerlændingene den friske vind i ryggen, og det udmøntede sig i et stort spilovertag, hvor morsingboerne havde mere end nok at gøre med at forsvare sig og stort set ikke kom i nærheden af Løgstørs mål. Kristoffer Lynge havde to gode forsøg, som målmand og overligger fik afværget i fællesskab, og ellers var der flere gode forsøg fra distancen, uden dog for alvor at true gæsternes mål, ligesom der opstod farlige situationer ved hjørnespark og andre dødbolde. Spillemæssigt var halvlegen ikke den store nydelse, dertil var der for mange boldtab og fejlafleveringer fra begge sider. 

Nordvestmors løb ind i et gult kort i første halvleg og igen lige efter pausen, uden at Løgstør kunne lukrere på overtaget. Til gengæld kom gæsterne bedre med i kampen i anden halvleg, hvor de på farlige kontrastød var tæt på scoringer. Jesper Frederiksen måtte ud med gult kort, da dommeren mente, at Løgstørspilleren forsøgte at filme sig til et straffespark. Mod slutningen af kampen havde hjemmeholdet flere gode muligheder, men den afgørende skarphed manglede, og dermed sluttede det hele 0-0.

Det var tredje gang i træk, at Løgstør fik en remis, men der skal gerne til at komme sejre, hvis ikke holdet vil blandes ind i bundstriden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!