Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Trods sværere odds: Målet er at rykke op

04-03-2020

I foråret er målsætningen for Vindblæs Boldklub en oprykning til serie 3.

Af Jacob Dalgaard

Spillemæssigt gik det godt for Vindblæs Boldklubs førstehold i 2019. Både i forårssæsonen og igen i efteråret var holdet tæt på at rykke op i serie 3. I dette forår er målet derfor at sikre sig oprykningen. 

På klubbens generalforsamling havde træner Nicolai Krathus sendt en skriftlig beretning, som formand Lennart Christensen læste op:

"I den nye sæson er vi kommet i en svær pulje, men ser helt klart muligheder for at rykke op og vil sætte det som et mål, lyder ambitionen fra Nicolai Krathus.

Udover vand på boldbanerne er en af seniorafdelingens største udfordringer imidlertid at holde spillerne i klubben. Der er som minimum 20 mand til træning, men mange bor i Aalborg, og det kræver ekstra arbejde med at tale med spillerne og lave gode arrangementer for at fastholde dem. Ellers skifter de let klub - ikke mindst for at spare køreturen, forklarer træneren. 

Lennart Christensen berettede om ungdomsafdelinge, der er på 40 spillere fordelt på tre hold. 

En vigtig del af klubbens drift er donationerne fra klubbens støtteforening, der i 2019 bidrog med 28.000 kroner til klubben. Midler som anvendes til at lave aktiviteter for medlemmerne. Støtteforeningen tjener pengene ved at arrangere bankospil i Salling Forsamlingshus om torsdagen.

Lennart Christensen, næstformand Henrik Nielsen og ungdomsformand Niels Jørgen Markussen blev alle genvalgt til bestyrelsen, og Anders Myrup blev genvalgt som suppleant.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!