Torsdag d. 16. juli 2020 - �rgang 15

Udesejr sender Vindblæs i toppen af tabellen

15-04-2019

Efter den fine sejr imod Klejtrup skulle Vindblæs i serie 4 følge op på denne succes i søndagens udekamp i Viborg.

Dagens modstander var de ukendte B67, der tilfældigvis er blevet dumpet i Vesthimmerland-puljen, og de 2 hold har aldrig før spillet mod hinanden. Inden kampen var der derfor ikke det store kendskab til hinanden, men B67 kom med 2 uafgjorte mod midterhold.

Kampen startede på VB's præmisser. De havde bolden mest, og B67's eneste rigtige forsøg de første 15 minutter var på et hjørnespark. Men efter 17 minutter scorede Simon Musaeus, da han slog en dyb bold i feltet, som målmanden læser forkert, og bolden sejlede i det lange hjørne af målet til 1-0.

Lige inden halvleg dukkede Simon Musaeus op igen, han dribler et par forsvarer, kommer langt ud og dribler ind igen og får passeret keeperen til 2-0. Det er nærmest kun en kamp på VB's præmisser. B67 brugte meget tid på at skændtes internt og efter dommeren.

I 51. minut blev Simon Musaeus nedlagt i feltet, og forsvarsgeneralen Frederik Myrup Andersen tog sig sikkert af straffesparket til 3-0. Der gik lang tid til sidste mål faldt. I mellemtiden brændte VB også en stor friløber, og B67 lavede 4 redninger på stregen på 4 skud lige efter hinanden. Men i 79. minut dukker Benjamin Bach op i venstresiden og slår et fladt indlæg, der bliver afrettet af en forsvarer og røg ind bag målmanden til slutresultatet 4-0.

Udover serie 4 spillede Vindblæs' serie 6 hold også. De vandt lokalopgøret mod Løgstør hjemme søndag 3-0 på 3 mål af Kasper Larsen, bl.a. et på direkte frispark. Nu ligger holdet nr. 1 i puljen, mens serie 4 indtager en 3. plads i sin pulje, inden topkampen torsdag mod Aars. Det må siges at gå godt i Vindblæs.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!