Mandag d. 21. maj 2018 - Årgang 13
Unge Musa Traore fik endelig scoret, da han bragte FUIK foran med 1-0 i udekampen mod Doense-Vebbestrup.

Unge spillere viste vejen for FUIK

16-05-2017

Fodbold: Med en vigtig udesejr er FUIK igen med helt fremme i serie 2.

Tekst & foto: Per Lyngby

Træner Jens Bojer var bestemt ikke tilfreds med sine spilleres indsats, da de i forrige runde tabte på udebane til B52.

FUIK-spillerne havde mandag aften chancen for at vise deres træner end anderledes attitude, da de gik på banen til udekampen mod Doense-Vebbestrup. Her havde man samtidig lidt at revanchere, da hjemmeholdet i sæsonpremieren hentede uafgjort i Farsø.

I første halvleg var det FUIK, som sad på spillet, men uden at det udmøntede sig i scoringer. Til gengæld skulle der kun spilles få minutter efter pausen, før netmaskerne blafrede første gang. To af holdets helt unge spillere, Sebastian Gerner Poulsen og Musa Traore, viste godt sammenspil med sidstnævnte i rollen som målscorer - hans første som senior i FUIK. Kristoffer Nørgaard har en del flere mål på kontoen, og han satte endnu et ind på plussiden, da han øgede føringen til 2-0.

I de to klubbers første møde var det især de gule kort, som kostede FUIK dyrt. Og da Jannick Larsen modtog gult med godt 5 minutter tilbage og hjemmeholdet scorede på det efterfølgende frispark, kunne man frygte en gentagelse af forårets remis. Det scenarie forhindrede Karsten Kærgaard, da han kort efter gjorde det til 3-1 og dermed lukkede og slukkede for yderligere spænding i den kamp.

FUIK er nu på en delt førsteplads sammen med B52, som har spillet en kamp mere end vesthimmerlændingene. Modsat har Nibe spillet en kamp færre, og de kan gøre toppen til en trio, hvis de vinder deres kamp mod Arden tirsdag aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!