Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14
Inger og Niels Bjerre, Team Bjerre Rally, har haft en god sæson

Uofficielt rally DM til Vesthimmerland

20-11-2017

Efter sidste vinters ombygning med nyt og godkendt sikkerhedsbur, nye sæder, nye seler, mm er bilen godkendt til alt inden for rallysporten, så Team Bjerre Rally senior har i år prøvet lidt forskellige discipliner.

- I speednord klubrally har vi deltaget i klasse 6 for tunede biler og ikke som tidligere i standard klassen. Det så vi som noget af en udfordring, da vi kun har alt det nødvendige sikkerhedsudstyr, men ikke nået alt det ”sjove” nemlig motortuning, siger Niels Bjerre, Næsborg, som udgør halvdelen af Team Bjerre Rally. 

Teamet har deltaget i 7 speednord og trods standard motor har kun 2 konkurrenter i tunede biler drillet teamet og kørt hurtigere, men Team Bjerre har kørt stabil og sluttede på 2. plads i speednord kl 6.

- I sidste weekend kørte vi klubrally finale, hvor alle sjællændere, sønderjyder, midtjyder og nordjyder var samlet omkring Hobro, som Dansk Automobilsport havde valgt som finaleområde. Her blev der gået hårdt til den, men vi var heldige at lave mindre fejl end de øvrige og sikrede os en 1. plads i klasse 6. og fik dermed revanche og blev uofficielle Danmarksmestre i klubrally for tunede biler over 1600 cm3. Så det var helt over forventning, men en helt ok fornemmelse af at stabilitet og præcision kan vinde over hestekræfter. Derudover vandt vi en vandrepokal for hurtigste bil i MNJ (Motorsport Nordjylland), siger Niels Bjerre.

Nu skal bilen gennemgås i vinterpausen og måske ”tunes” lidt så den er klar til 2018.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!