Mandag d. 25. maj 2020 - �rgang 15

Vigtigt mål i Aars-nederlag

20-10-2019

Fodbold: Trods 2-3 mod Purhus står Aars bedst i indbyrdes regnskab - det kan blive afgørende.

Tekst: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag kunne Aars med en sejr på udebane over Purhus have sikret sig et særdeles fordelagtigt udgangspunkt i oprykningskampen forud for de sidste spillerunder. Desværre for Aars blev det Purhus, som trak det længste strå med en sejr på 3-2. Da Purhus har spillet kamp mere end Aars, ligger de nu på førstepladsen, men den kan Aars erobre tilbage.

Hjemmeholdet lagde ud som lyn og torden og bragte sig allerede foran efter 2 minutters spil, og da holdet kort før pausen øgede til 2-0, begyndte det at se sort ud for Aars, som dog svarede hurtigt tilbage med en reducering inden pausefløjtet.

I anden halvleg scorede Purhus foran 3-1, men igen kom Aars hurtigt tilbage med en reducering. Og selv om en udligning ville have været optimal for Aars, kunne holdet også være tilfredse med at tabe med bare ét enkelt mål. Reglen om udebanemål vil nemlig stille dem bedre end Purhus i tilfælde af pointlighed mellem de to hold, når sæsonen er færdigspillet.

Aars mangler tre kampe, hvoraf de to næste er mod Helsted, som har brug for point for at komme fri af nedrykningsfaren. I den sidste kamp gælder det Spentrup, som også ligger i den tunge ende af tabellen. Kan Aars vinde alle tre kampe vil de være sikre på førstepladsen og dermed direkte oprykning, hvorimod pointtab kan betyde, at holdet slutter på andenpladsen. Det giver adgang til play-off kampe, hvor man skal vinde to for at sikre sig oprykning.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!