Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

Vindblæs vandt lokalopgør

23-08-2020

Fodbold: Et enkelt mål og et rødt kort var på menuen i topopgøret.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag var der lagt op til top- og nabo-opgør i serie 4, hvor Vindblæs havde fordel af hjemmebane mod Ranum-Overlade-Vester Hornum (ROV).

Første halvleg var ganske jævnbyrdig med hjemmeholdet som det farligste, men uden at der kom scoringer ud af anstrengelserne.

Efter pausen var det Vindblæs, som dominerede kampen. Midt i halvlegen faldt den afgørende scoring, da bolden blev ført ind i feltet fra højre side, hvor der blev afsluttet fladt mod modsatte stolpe, hvor bolden akkurat gik i nettet. Stor jubel i Vindblæs-lejren, medens ROV-spillerne forgæves appellerede for, at der var begået frispark i situationen, der førte op til målet.

Om det også var frustrationer, der lå bag, da ROV kort efter løb ind i et rødt kort, skal være uskrevet, men fakta er, at en ROV-spiller kom for sent med en satset tackling og sendte en Vindblæs-spiller i græsset, medens han selv blev sendt i tidligt bad af kampens dommer.

Med en mand i overtal fortsætte Vindblæs dominansen. Gæsterne håbede på et lucky punch fra farlige Simon Gralander, som sled ihærdigt, men uden resultat. Mod slutningen pressede ROV på ved flere dødbolde, som satte hjemmeholdets forsvar en smule under pres, medens der til gengæld blev masser af plads til kontrastød, som i et par tilfælde burde have været udnyttet til en scoring.

Der blev ikke scoret yderligere, og dermed er Vindblæs på førstepladsen i puljen med 12 point efter 4 kampe, medens lokalrivalerne ligger lige efter med 9 point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!