Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15
Volleydrengene fra VHG har vundet det nordjyske gymnasiemesterskab

Volleydrenge fra Aars genvandt nordjyske gymnasiemesterskab

24-09-2018

Det var meget glade VHG-drenge, der i sekunder efter finalen kunne juble, efter at de havde genvundet det nordjyske gymnasiemesterskab ved NM-turneringen i fodbold og volley på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev. Og det var et mesterskab, hvor eleverne fra gymnasiet i Vesthimmerland, var særdeles synlige. 

Således kvalificerede skolens hold sig til de tre ud af i alt 4 finaler.

Foruden de succesrige volleydrenges finalesejre over Hasseris var volleypigerne også i finalen, og meget pegede på, at denne ville de også vinde. Første sæt vandt de klart, men andet sæt blev tabt knebent, så det skulle afgøres i et tredje sæt til 15 point. Og det blev en tæt affære, hvor modstanderne fra Brønderslev kunne gå fra banen som mestre efter en yderst snæver sejr på 15-13.

Også fodboldpigerne nåede finalen, hvor de skulle møde Hjørrings piger med bl.a. fire ungdomslandsholdsspillere. VHG-pigerne piger gjorde det rigtigt flot, men kunne ikke forhindre, at Hjørring vandt mesterskabet med en 2-0-sejr.

Kun fodbolddrengene kom ikke i finalen, da de tabte den sidste og afgørende puljekamp knebent til Hasseris, men drengene nåede dog at vise, at de spiller en flot omgang fodbold.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!